bijirin khasiat,sahur dan diet ketika ramadan,perut kenyang

Rutin Ina selepas bersahur iaitu akan bancuh segelas Surya Great Grain. Entahlah kenapa,dah memang gitu.Tekak ni memang nak minum sesuatu yang boleh mengenyangkan perut walaupun selepas bersahur sudah makan sepinggan nasi.

Tips bertenaga berpuasa,Minuman bersahur, sahur dengan SURYA,
Tadaaa! Sahabat baik Ina ketika bersahur dengan Surya Great Grain


Macam mana Rasa Surya Great Grain ni

Baiklah,sebelum korang tertanya-tanya apa pula rasanya Surya Great Grain ni.Meh sini nak bagitau. Mengikut rasa, adalah terasa seperti meminum minuman protein dan rasanya boleh tahan. Mudah diterima tekak. Yang pasti,anak-anak pun boleh minum.

minuman seisi keluarga ketika bersahur,sahur  dengan minuman SURYA,SURYA memberi tenaga dan beri perut kenyang
Tengok tuu,Sara pun excited minum SURYA Great Grain ni tauu

Semua peringkat boleh minum SURYA Great Grain dah tu apa kandungan?

Antara kandungan yang terdapat dalam SURYA Great Grain ini ialah campuran 18 multigrain seperti kacang merah, kacang hijau,biji teratai,flaxseed,beras merah,jagung,kacang soya, gandum,black sesame, walnut,bijirin aprikot,kacag hitam dan Chia seed.

Juga gabungan bersama 5 makanan sunnah seperti ekstrak buah delima,ekstrak buah zaitun,ekstrak black seed,ekstrak madu dan ekstrak buah ara.

Minuman ketika bersahur dengan Surya Great Grain,Surya Great Grain,
Ramuan istimewa bersama 18 multigrain di dalam Surya Great Grain

S GREAT GRAIN diformulasi daripada kombinasi 18 jenis bijirin dengan 5 bahan semulajadi yang istimewa sebagai minuman pelbagai bijirin segera untuk anda nikmati.Ianya mudah disediakan,dan sesuai dihidangkan ketika suam serta dinikmati bersama keluarga dan kawan-kawan.


Review Tentang SURYA Great Grain ni?

Sejujurnya, pengalaman bersahur dengan Surya Great Grain ni,perut tak berkeroncong tengahari itu. Alhamdulillah! Rasa segar,tak lemau sebab perut kenyang.Hihihi.. Dan Sara yang berumur 7 tahun tu pun,tak de lagi mengadu lapar perut nak berbuka.Biasanya jam 1 petang dia dah mula merengek nak berbuka. Hemm,dan memang tak cukup lah beli satu pek ni jee Surya Great Grain ni.. Eeeei~ Nasib baik nak keluar jap lagi,terus nak singgah butik Himalaya di East Coast Mall Kuantan.

kebaikan 18 jenis bijirin di dalam surya great grain. 1 pek Surya great grain mempunyai 15 sachet
SURYA GREAT GRAIN mempunyai 15 sachet didalam setiap bungkusan

Lepas ni,bersahur dah tak perlu risau lagi dengan adanya Surya Great Grain

Minuman ketika bersahur,bijirin,minuman 3IN1,tak perlu berlapar

Cara Bancuh Surya Great Grain

Oh,korang mesti tertanya juga kan.Macam mana cara nak bancuh minuman berkhasiat dari Surya Great Grain ni kan? Mudah aje, sediakan air suam 180ml-200ml. Dan terus bancuh sehingga kesemua serbuk bijirin itu larut serta tidak berketul.Terus minum lahhh.

Nak Beli Kat Mana Surya Great Grain

Surya Great Grain ni boleh didapati di butik himalaya ( Surya adalah juga produk keluaran dari Himalaya ) dan Watson.

#SuryaMalaysia#WatsonsMalaysia#JomSahur2019#RasaSurya#Raya2019#Aidilfitri2019

Untuk update terkini dan promosi korang layari laman sosial berikut

Facebook :
https://www.facebook.com/Surya.Malaysia/

Instagram :
https://www.instagram.com/surya.malaysia/

One thought on “Tanpa Berlapar dengan SURYA Super Great Grain

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!