lifestyle

Bila Client Repeat Review di BLOG

Assalamualaikum..


Harini nak bercerita mengenai client berpuashati dengan khidmat yang ina tawarkan di blog.Iaitu advertorial,collaboration dan sponsorship di blog nurimanqhaisara.com..Ehehehe.

Alhamdulillah,segala puji bagi Allah.Dalam ina di uji kesihatan sekeluarga (demam,batuk,selsema dan sakit mata) Allah hadirkan juga rezeki bersama anak-anak ina.


CLIENT CONFIUS DENGAN STATUS INA



Client kadang kala confius kot.Samada ina ni sudah berkahwin atau belum..hihi.Ermmm,nak kata ina selalu selfie secara single di IG tak juga.Yang banyak.., gambar anak-anak di Instagram tu tau. Gambar ina jer yang kurang. Ina siap hantar bukti lagi tau..tunjuk ga,bar anak-anak..eekeke.Ina dah punyai anak 3 orang dah yee. Semuanya masih kecil..Yang sulung bakal menduduki darjah 1 pada tahun 2019.YAng ke-2 pula berumur 4 tahun dan bongsu pula ialah 2 tahun.

MENJADI PILIHAN CLIENT UNTUK BERKOLABORASI  DI BLOG

Ada juga brand yang repeat kali ke-2 di blog kali ini kerana berpuashati dengan review produk yang telah ina lakukan pada 2 bulan yang lalu.Alhamdulillah.kali ini bagi job parenting pula.Syukur! Jarang sangat nak dapat Offer bagi job parenting ni.Kebiasaannya,job yang sering di offer ialah produk kecantikan.

Nantikan..hihii



publishing content,collaboration,advertorial blog,sponsored post,Blog seo




Yang ini,client berpuashati kerana artikel yang ina publish (do follow) di blog telah mendapat feedback.Alhamdulillah..Syukur sangat.


Client ni pula sudah banyak kali repeat publishing di blog ina.Berpuashati katanya.. Ehehe..,rasa nak lompat bintang pula bila terima feedback begini.Blogger mana lah yang tak suka kan?? Hikhikhiks.. win-win situation giteww.




GUNA KAMERA BAGI KERJA-KERJA REVIEW PRODUK DI BLOG





Advertorial term,Guna kamera NIKON bagi kerja kerja review produk,Review di blog




Alhamdulillah,bab review produk.Memang ina jaga dari segi kualiti gambar.Jadinya,ina korbankan sedikit duit tabungan bagi membeli kamera.Ala,pelaburan juga tu.. Siapa cakap tak penting kamera ni kalau dah namanya blogger? 



contoh menggunakan kamera,review produk




Client  sendiri pun nak gambar produk dia dengan jelas lagi terang.Barulah berbaloi upah blogger untuk review produk kan?? Begitu juga video.. 


Setakat ini client yang bekerjasama dengan ina semuanya mudah.Terima kasih kepada client yang mempercayai ina bagi mempromosikan produk keluaran mereka. 


Untuk pengetahuan semua.. ina sedia menerima collaboration,sponsorship dan advertorial di blog.


Bagi yang berminat untuk collaboration dan advertorial boleh CONTACT melalui emel. 



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *