Putus Terpaksa 30Hari

Google adsense Pagi ni..,celik mata jer.Nampak emel dari Google Adsense.Huuuhhh.. Korang rasa? Errmm,saat dan ketika ini.Secara automatiknya..,seolah berlegar lagu Ziana Zain di dalam kepala..  “Seringkali … kau menepis tiada persoalan (sila sambunglah sendiri…eheheh) Jika tak silap Ina,Ini lagu Putus Terpaksa. Putus Terpaksa Ohh,,memang sakit sangat hati ni tau.Mana tidaknya..,Adsense lama dah terbiasa ada di laman …

Block Iklan CPC Rendah Dan Dapatkan Iklan CPC Tinggi

Hai,seperti dijanjikan.Hari ini..,baru ina mempunyai kesempatan masa untuk entri kali ini.Mungkin ada yang sedang mencari tips bagi naikkan earning di Google Adsense kan? Ina sebenarnya pun masih baru dalam Google Adsense ini,tetapi nak juga berkongsi tips apa yang ina setting di akaun Google Adsense dan telah pun menunjukkan hasil. Baca artikel lain : RPM page …

RPM Di akaun Google Adsense Mencanak!

Pagi tadi,selepas Ina update Entri VIRAL : Makcik TikTok. Terasa macam nak check jer Adsense Ina.Apa khabar agaknya erkk. Sebelum ni memang Ina tidak kisah langsung mengenai Google Adsense. Tetapi sejak rakan-rakan update status di Facebook katanya,earning mereka semakin meningkat dan boleh Cashout.Terus berkobar ina ni haa.. Ohh,sebenarnya.Earning nak layakkan diri Ina untuk Cashout Google …

Cara Dapatkan Matched Content Di Blog

Sudah memasuki 2 hari.Blog Ina sudah mempunyai Matched Content.Ehehehe.. Entah kenapa tiba-tiba nak jenguk account adsense. Sebelum ni,ina tak kisah pun.Adsense tu ada atau tidak.Ehehe.Buat pun ikut syarat.Suka suki gitu..huhh.Memang tak pernah lagi merasa income dengan adsense ni.Sebab memang tak pernah langsung berharap.Cuma yang berharap  income dari review produk sahaja.Huhuhu..Sedih kan? Em..tapi tu lah.Memang tak …