Throwback Sehari Sebelum Bersalin

Sesi throwback sebenarnya.. eheheh.Kisah malam sebelum bersalin.. tekak teringin betul malam tu, baby nak makan western.Rasa macam nak menitik nitik air liurnya.Nak di jadikan cerita.. Entah macam mana lah, kedai yang ina nak terjah itu.Takde dalam location pula…Hadoii! Tengok di Google Maps.. di bawanya ina ke tempat lain. Maklumlah,ketika ini sedang sarat mengandungkan anak ke …

BUAH DELIMA untuk Anak CANTIK

hai hai… 2 hari hokey blog tak update. Risau pulak aii. Tetiba muncul idea nie.Since ramai pelawat blog dan friendlist aii yang preggy.Excited weiii bila preggy, bila period delay seminggu pun dah dup dap.Macam aii dulu, delay beberapa hari (Kalau tak silap, 4 hari je kot..Dah perasan preggy.Habis p tanya pakcik google ni haaa) Ketar-ketar …

Kandungan Trimester PERTAMA ( 4 MINGGU )

Bismillahirahmanirrahim assalamualaikum selamat petang.. Oh,,alangkah nikmatnya kan kalau ada janin dalam ovari kita.. bagi mereka yang baru pertama kali mengandung mesti gembira idak terhingga ( ibu yang pernah mengandung sebelum ni pun apa tidak kurangnya  ).Apabila zuriat yang dinanti – nantikan telah kunjung tiba. Sedar idak sedar rupanya ada janin kecil didalam. Syoknya mengandung.. TAHNIAH …