sebeang takir

Jalan-jalan di Seberang Takir,Kuala Terengganu

Cuti baru-baru ini kami menghadiri kenduri di Seberang Takir. Iaitu kenduri anak saudara abah. Kami sampai di kenduri tersebut lebih kurang jam 1.00 petang. Bertolak dari Kuantan jam 9 pagi. Haaa, sampai jer di kenduri. Perut memang dah berkeroncong.Lapar sangat-sangat ni. Kebetulan rombongan keluarga pengantin lelaki baru jer selesai bertandang.Jadi, tak lah terlalu padat.Ehehehe.. Alhamdulillah, …

Percutian Tak Dirancang – Kuala Terengganu

  soffea dan sarra tak sabar nak pergi bercuti..get ready depan pintu PERCUTIAN TANPA DI RANCANG KE KUALA TERENGGANU Alhamdulillah..memang tak jangka percutian kali ini.Hurmmm..walaupun hanya 1 malam sahaja.Percutian mengejut.. gitew!! hahaha. Last minit tempah hotel (time nak gerak dari kuantan, baru terkial kial cari hotel..kikiki… Kisah lanjut boleh baca disini) Tapi ia satu pengalaman …