tabiat Sara sebelum tidur

Assalamualaikum dan selamat petang.. petang nie banyak happy.Bukan baru dapat gaji. Tapi baru lepas siapkan Biskut Kacang.. ni baru duk santai-santai sambil menunggu suami pulang kerja.Hihihihi… resipi ambil kat entri seterusnya yea.Jap lagi ina tulis. maaf..gambar memeningkan kepala okay.. berbalik pada tajuk entri . Ina baru perasan, pelik betul anak daraku ini.. hihihihi( anak dara …

LINE NIGRA garisan mengandung

“Berdasarkan pengalaman lalu semasa mengandungkan anak-anak.Kandungan pertama tak jelas pun Line Nigra di perut.Kandungan ke-2 hampir jelas dan kandungan ke-3 paling terang di perut.”     Assalamualaikum dan selamat petang..      Line nigra     Jom baca apa itu Line Nigra Buat ape cuti sabtu nie? tak pergi ke mana-mana ke? petang-petang ni best …

Latih anak bercakap

bismillahirahmanirrahim..Assalamualaikum,salam sahur… hampir imsak sekarang yea.Sementara tunggu subuh..,ina hasilkan dulu satu entri yang berkaitan Petua untuk ajar anak bercakap.. Sebenarnya salah satu faktor anak lambat bercakap ialah dari ibu bapa.Mereka harus meluangkan masa bersama anak-anak sekerapnya.. Ibu bapa pada zaman kini,semuanya sibuk dengan kerjaya masing-masing. Takda masa..,ada segelintir yang belikan Ipad pada anak-anak.Kadang tu, ina …

parenting blogger,anak-anak

TIPS elak jaundice seawal kehamilan

Assalamualaikum wbt~ tiba2 teringat moment berpantang tahun.lepas 2013 bulan 7..bulan puasa saya bersalin..masa tu X tau lagi pasal SHAKLEE nie. Waktu mengandung macam2 saya makan,,fast food saya paling kuat.MCdonald seminggu 3X makan..kalo X makan,,saya nanges. Skali order…3 menu saya makan…ayam pedas 2ketul,,burger,cheesy wedges & air pepsi.. Nak dekat bersalin,,lagi 2hari sebelum puasa.saya pulun MCD…malam2 pergi …