scan baby, Harga details scan, scan baby 6 bulan, berapa bulan patut scan perut

Nak tau Keadaan Baby dalam Rahim, sila lakukan Details Scan

Nak tau Keadaan Baby dalam Rahim, sila lakukan Details Scan | Runsing sebenarnya selagi tak ke klinik swasta (yang menawarkan servis bagi mengetahui baby yang sedang dikandung)Adakah baby yang sedang dikandung sihat atau sebaliknya. Scan 6 bulan mengandung ini doktor akan lakukan details scan. WYKO Specialist Kuantan Pagi-pagi ni, suami excited sangat nak tau baby …

buku merah klinik kesihatan, Buku pink, rutin checkup bulanan bagi ibu mengandung

Salah Tarikh Appointment?? Nak salahkan tulisan ke?

Eeeeii~ Malu betul petang semalam. Bolehlah pula silap tarikh datang ke klinik kesihatan untuk check-up bulanan bagi ibu mengandung kali ini.Dushhh~ Ahaks~ sebenarnya kan, instinct dah bagitahu. Dah ada hint macam malas-malas nak klinik pada hari tersebut. Rasa lemau badan lah sangat, dan tanbahan takde siapa nak tengokkan anak-anak lagi. Akhirnya Sara jadi mangsa tak …

tekak loya, dry fruits, macam macam nak makan masa mengandung

Tekak Loya dan Pahit sekitar 19weeks | Dry Fruits juga yang di Cari

Semalam seharian loya tekak dan mulut terasa payau. Seharian tau tak? Ermm,ibu ibu mengandung jer yang dapat rasa macam ni.Uhuks! Tekak asyik nak termuntah saja. Disebabkan tak berapa sihat semalam,memasak pun cincai saja tengahari tu.Lagipun suami kerja luar kuantan pada hari khamis. Dapatlah masak bubur nasi ikan masin talang. Awal siap masak semalam. Jam 12.30 …

Sebab Kenapa Aku Serik Mengandung

Hmm…bila tertengok status rakan-rakan yang melintas di wall facebook.., orang duk timang baby.Terdetik pula di hati Ina nak juga.Ehehehe..Rasanya,itu semua fitrah wanita dan juga seorang ibu. Haihh..bila di fikirkan,eh.Seronoknya.Dapat main baby..yang masih berbau harum lagi tu.Fresh dari perut baru keluar. Pastu pula bau muntah..sedap ape.. ehehehe. Masham masham.. hahaha. Kemaruk sangat kan nak ada baby …

Selamat Ulang Tahun Kelahiran Soffea yang ke 3

Hari ini ialah ulang tahun kelahiran Nur Wardina Soffea.Banyak pula kenangan yang berlalu di timeline Facebook  Ina ni. Di atas itu,Ina screenshot  Akaun laman sosial Ina sendiri.Entri ini Ina nak flashback memory lahhBanyak betul kenangan pahit manis sewaktu mengandungkan Soffea sehinggalah semasa berpantang.Mungkin Ujian ini menandakan Allah begitu sayangkan Ina. TEMPOH MENGANDUNGKAN SOFFEA PENUH DENGAN …

Pengalaman::: Mengandung Kali Ke 3 (Trimester 1)

Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu.Entri kali ini nak share kisah / pengalaman ina semasa mengandungkan Furqan sepanjang 37minggu 6hari.. (acacacah retis kan?? Tapi takpelah,nak jugak citaa.Supaya ina boleh refer semula kalo dah lupa pengalaman ..kot2 dah lupa..ibarat buku biodata la niii). Okay..  sepanjang mengandung ni.Memang tak macam mengandung.Alahan memang takde..alhamdulillah..(sampaikan sepupu suami tegur..kata “ohh ..sedap …