Sebab Kenapa Aku Serik Mengandung

Hmm…bila tertengok status rakan-rakan yang melintas di wall facebook.., orang duk timang baby.Terdetik pula di hati Ina nak juga.Ehehehe..Rasanya,itu semua fitrah wanita dan juga seorang ibu. Haihh..bila di fikirkan,eh.Seronoknya.Dapat main baby..yang masih berbau harum lagi tu.Fresh dari perut baru keluar. Pastu pula bau muntah..sedap ape.. ehehehe. Masham masham.. hahaha. Kemaruk sangat kan nak ada baby …

Selamat Ulang Tahun Kelahiran Soffea yang ke 3

Hari ini ialah ulang tahun kelahiran Nur Wardina Soffea.Banyak pula kenangan yang berlalu di timeline Facebook  Ina ni. Di atas itu,Ina screenshot  Akaun laman sosial Ina sendiri.Entri ini Ina nak flashback memory lahhBanyak betul kenangan pahit manis sewaktu mengandungkan Soffea sehinggalah semasa berpantang.Mungkin Ujian ini menandakan Allah begitu sayangkan Ina. TEMPOH MENGANDUNGKAN SOFFEA PENUH DENGAN …

Pengalaman::: Mengandung Kali Ke 3 (Trimester 1)

Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu.Entri kali ini nak share kisah / pengalaman ina semasa mengandungkan Furqan sepanjang 37minggu 6hari.. (acacacah retis kan?? Tapi takpelah,nak jugak citaa.Supaya ina boleh refer semula kalo dah lupa pengalaman ..kot2 dah lupa..ibarat buku biodata la niii). Okay..  sepanjang mengandung ni.Memang tak macam mengandung.Alahan memang takde..alhamdulillah..(sampaikan sepupu suami tegur..kata “ohh ..sedap …