CARTA KIRAAN baby

assalamualaikum… selamat petang. Harini ina pergi checkup ke klinik minggu ke 28.Urm… excited betul nak jumpa baby nie.Rasa dah tak lama lagi nak bersalin. Nanti rindu pulak nak mengandung,ye tak? hihihihi. sweet moment gitu.. mana taknye. Pergi mana-mana beratur untuk buat bayaran, mesti orang utamakan ibu mengandung.Layanan sang suami terhadap si isteri pun bak puteri..(Apa …

appointment doktor

assalamualaikum dan selamat petang. Nak cite sikit, pagi tadi ina pergi ke klinik.Ada appointment dengan doktor bahagian pemakanan (Dietetik).Memang risau lau kan, kalau ibu mengandung kena refer bahagian pemakanan. Al kisahnya~~~ Biasa la kan, bila dah kandungan no 2, Macam-macam penyakit boleh hinggap..seperti kencing manis,darah tinggi dan anemia. Tadi timbang alhamdulillah, berat ina terkawal. Tak …

SIAKAP 3 Rasa

assalamualaikum  selamat petang.. baru berkesempatan nak update resipi kat sini.Dah lama tak makan ikan siakap nie. Kalau tidak, asyik makan sotong/udang/ayam. Boring sangat.. hais..Bahaya kang terkena ghout pulak.Dahla mengandung, penyakit semua senang nak hinggap.Lagi-lagi umur dah meningkat. Hukhukhuk.. Okay.. Sekarang nie ina nak bagi resipi Ikan 3 rasa kat korang yang gemar sangat makan nie. …

penyakit Lelah / asma

ya allah, kesiannya..penghidap lelah / asma ada warga emas,kanak-kanak dan dewasa semua duk beratur di hospital sedut nebulizer tuu.. ish ish. al-maklumlah,sekarang musim hujan.. Jom, saya ada penyelesaiannya.. saya nak bantu anda sihat tanpa nebulizer @ inhaler.. pm @ whatsapp sy 017-9506861cod sekitar kuantan

Tangani Parut campak

RBissmillahirahmanirrahimAssalamualaikum dan selamat malam. Penat sikit harini baru selesai cod barang.. Baru je sampai rumah( udah jam 11malam daa ).. Alhamdulillah, harini ina dapat selesaikan penghantaran barang yang dipesan oleh pelanggan walaupun selepas maghrib tadi hujan disertai ribut petir.. Yela kan, walau macam mana sekalipun..penghantaran ina tetap lakukan kecuali ada masalah yg tidak dapat dielakkan …