dinner di Mcdonalds

 

Sesekali dinner McDonalds pula.Syok juga..

Alhamdulillah.. malam itu juga ina bawa mak ayah dan 2 orang adik ina ni makan malam.Kiranya,malam tu.Makan untuk 2 buah keluarga.. iaitu total kesemua ahli adalah 9 orang.Alhamdulillah,cukup dengan kupon yang ina redeem malam tu.


Dinner di McDonalds 


Malam ni sangat berbeza…,lain dari lain.Sesekali makan fast food pula.Sebab dah kerap sangat kalau makan di luar asyik nasi putih aje.Suami memilih lokasi McDonalds di Indera Mahkota.Iaitu lokasi branch McDonalds yang tidak terlalu crowded dengan manusia.Hihhhi.Jenuh juga kalau ruang makan yang di penuhi orang ramai.

Ermm…,malas (Serik) nak pergi ke McDonalds di Teluk Cempedak tu.Terlalu ramai pengunjung di situ salah satu sebab.Mereka ni selepas makan,akan duduk lama berlamaan di meja makan.Ada juga student yang bersembang pula selepas makan.Adeeeii..tension tau.


Malam tu kami santai je Dinner di McDonalds cawangan Indera Mahkota.Walau ramai,tetapi masih dalam terkawal.Meja makan memang mencukupi.Layanan juga mesra.Puas hati lah! 



Kos makan malam untuk 2 buah Keluarga 



Kos bagi makan malam kami adalah RM 102.80.Tehehehe..,alhamdulillah.Syukur sangat.Berbaloi! Apa yang ina order di rumah dan di kaunter sangat berbeza.Hahahaha~ betul-betul lah nafsu ni yea.Nafsu nak makan kuat sangat.Sebab itu lah kan perempuan ni mempunyai 9 NAFSU.Salah satunya..makan dan perempuan memang tak dapat dipisahkan..Eheheh.

Antara yang Ina order malam itu :


Bubur McD = 2 bekas ( Sara dan Soffea)
Mexican Burger SET = (Ina punya)
Mc Chicken Double Cheese SET =  (Mr.Z)
Spicy Chicken 2 ketul = 1 set (Abah)
Double Cheese Burger SET =  (Mak)
Beef Burger SET =  (kakcik)
Big MAC SET = (Eti)


Burger McDonalds



Gambar atas ni..separuh jer.Ada lagi 2 dulang tak sempat nak bergambar.Hihihi..masing-masing sudah kelaparan.Memang tak sempat nak snap.Ini pun,gambar tak cantik.Huhuhuhu.. 

 
Syukur sangat mereka semua balik dengan kekenyangan.Serta gembira.. hihihihi. 



Pengalaman pertama kali membeli dengan Voucher ni sebanyak RM 100.. ehehe.Alhamdulillah.. dapat belanja 2 buah keluarga.Moga rezeki selepas ini lagi murah serta berzat hendakNya.Aaamiin YRA…


9 thoughts on “Dinner Di McDonalds ..Reward untuk Family

  1. best sangat.Hihihi.. masing-masing gembira tak terkata,sampai lupa keesokan hari kena pergi pasar beli barangan persiapan raya aidiladha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!