domain lifestyle parenting

Yayy..Nurimanqhaisara.com juga mempunyai domain sendiri

Assalamualaikum…

Lama betul ni blog nurimanqhaisara.com tak berupdate..last update bulan 11 2017.Selepas ini , blog ini akan di update seminggu hanya 2 atau 3kali.Tapi korang jangan risau,sebenarnya,ina mempunyai 2 blog.Yang blog utama ialah ehbelogaku.com ,blog ini setiap hari ina update.

Huhuhuhu..tension tau ina punya blog ni dulu pageview tak mau naik.Rupanya,ada broken link.Haihhh..Banyak betul link ina rosak tu.

Sekarang ni ina sudah upgrade blog dan kini telah mempunyai domain sendiri.Alhamdulillah…dah alang-alang mempunyai blog.Lebih baik ina lakukan sedikit pelaburan di sini.Memang gila betul kan ina..bulan Februari sahaja.2 blog tukar domain sekaligus.Ada banyak kebaikan sebenarnya jika mempunyai domain sendiri ni.

Ohh,ya.Lupa nak bagitau korang.Domain ni ina menggunakan khidmat sishawa.com. Beliau yang settle semua tentang domain.Ina ni kan buta IT,mana ka tau bab ni.Ina reti menulis di blog aje..bab coding,memang fail.

Blog ni ina paling sayang sangat.Dahulu pernah terfikir nak tutup blog nurimanqhaisara.com. Tapi rasa amat rugi lah.Blog ini dari tahun 2013 lagi kot.Zaman ina aktif menjual produk kosmetik..dan sekarang,ina sudah berhenti menjual.Kini ina lebih fokus dalam penulisan digital melalui blog.Jiwa ina sangat dekat dengan penulisan digital..

Blog ini juga banyak sangat kenangan.Ina create sendiri blog.Ina merangkak , menangis duk godek google depan PC selama satu jam.Dengan waktu itu, ina baru habis pantang.Blog ni memang banyak berjasa kepada ina sehingga hari ini tau.

pembaca yang mengirim mesej


Niche blog ini mengenai kesihatan ,kecantikan,gaya hidup kini dan personal.Majoriti blog berkenaan pengalaman ina semasa mengandung.Banyak tips dan pengalaman ina kongsikan di sini.Okay, jika mana-mana pihak ingin bekerjasama dengan ina bagi tujuan pengiklanan,produk review dan juga event (sekitar kuantan) boleh terus hubungi ina di emel berikut . norazlina181@gmail.com 

You may also like...

8 Comments

 1. Avatar

  wah tahniah ina!dua2 blog ada domain dah!!semoga terus sukses!!

 2. Avatar

  tahniah ina

 3. Avatar

  WOw ina 2 blog dot com.. kena rajin update tu hii. All the bestt

 4. Avatar
  Nor Azlina says:

  insyallah.. harap begitu.Semangat pun lebih ni..harap berkekalan

 5. Avatar
  Nor Azlina says:

  alhamdulillah..syukur

 6. Avatar
  Nor Azlina says:

  aamiin..alhamdulillah.Alang2 dah ada 2blog ni..heee

 7. Avatar
  Mysara Ab Rahman says:

  Kte 1 blog pn kdang berkarat xupdate n pk ape nk kongsi. Bgusnyaaa ada 2 blog.

 8. Avatar

  minat..suka berkongsi kat ruangan blog. Heeeehehehehe.Btw..terimakasih sudi singgah sini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *