Assalamualaikum.. kepada KAKI SHOPPING.
Entri ni khas kepada awak laaa yang suka SHOPPING,malas nak keluar rumah.Leceh dengan musim hujan.. anak anak kecil lagi..lagi lagi nak JIMAT MINYAK kan?? dan ketiadaan waktu untuk membeli belah di luar.

Ina nak bagi awak semua penyelesaian diaa.. awak (yang sedang baca ni laaaa) CEPAT CEPAT pergi INSTALL app ini kat MOBILE tau..

Kalau sudah ada APP `LAZADA ni..lagi mudah awak..
macam ina pun suka shopping dengan LAZADA. PILIH apa yang nak beli dan TRANSFER duit ke LAZDA..lepastu..tunggu barang sampai kat RUMAH ya**

LAZADA MOBILE.. DOWNLOAD KAT SINI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!