kerepek makanan review

KEREPEK PISANG ..Kerepek RANGUP AURA

yay!
KEREPEK Pisang Rangup..
Insyallah,memang tidak menyesal beli.


PISANG yang digunakan


LAIN DARI LAIN

Ia menggunakan Pisang Abu,bukan pisang pisang biasa yang digunakan oleh pengusaha kerepek lain.Ini adalah salah satu trademark kepada perniagaan kerepek pisang AURA BENUA.Sudah pasti  mencipta kelainan kepada pelanggan.Rasa lemak lemak macam tu.. tidak masin.Tidak lemau, kerana ianya di buat pada setiap hari .



kerepek AURA BENUA



  • Ia RANGUP
  • FRESH!
  • 100% Homemade
  • Bukan produk dari KILANG
Semestinya produk dari BUMIPUTRA
  • HALAL 

apa tunggu lagi.. JOM la beli.. ehhh,jangan beli satu jee..
sebab nanti menyesal tau

Tak Sedar duduk kunyah depan tV..
tup tup tinggal BALANG kosong je.. Makan satu..nak lagi..lagi..dan lagi.

Bagi sesiapa yang mengidam kerepek, takpayah tunggu raya..Terus boleh makan…Order je

macam mana nak ORDER??

KLIK terus >>  NAK ORDER KEREPEK

( terus KLIK diatas dan korang akan dibawa terus ke order whatsapp)
**Penghantaran Kerepek ke seluruh malaysia sabah dan sarawak melalui Kurier.

You may also like...

34 Comments

  1. Avatar

    kerepek pisang ni memang seronok layan tengok tv.
    sedar2 dah habis haha

  2. Avatar

    Wow Kerepek Rangup Aura memang kena cuba ni hehehe boleh buat kunyah sambil tengok tv jer wakakakaka

  3. Avatar

    Akak kalau bab kerepek ni kan…sekali dah kunyah terus tak leh berenti selagi tak habis…penangan berhantu kerepek pisang..

  4. Avatar

    makn depn tv sedak nii

  5. Avatar

    sedap ni kerepek buat makan petang, banyak mana pun boleh habis haha

  6. Avatar

    Saya tak boleh ada kerepek kat rumah. Bahaya. Silap2 boleh habis dalam sekali duduk je. Huhu

  7. Avatar

    ohh, I love banana chips, its healthy and not so fattening like normal chips so can eat a bit more hehe

  8. Avatar

    Oh macam tu rupanya pisang abu. Hehe.memang faveret makan kerepek pisang ni

  9. Avatar

    It looks yummy. My children really love this as snack.

  10. Avatar

    Ni kalau dapat ni mesti tak makan benda lain dah hahaha

  11. Avatar

    Wuyo jepek pisang… Sy oenah beli dlu yg masin yakmat

  12. Avatar

    mkn dpn tv x sedar habis sebalang..

  13. Avatar

    Ok…lepas elok dr sakit sis nak order…memang gila kerepek pisang, jarang dapat yg sedap

  14. Avatar
    Innanie Ariffin says:

    Ni kerepek pisang makan sambil dok depan tv lepak tgk movie… sebalang tak rasa. tau2 dah habis! hahahahahaha

  15. Avatar

    haish klu mkn duk dpn tv ni sedar2 dah habis

  16. Avatar
    Bro Framestone says:

    Rindu nak niaga kerepek pisang lagi…

  17. Avatar
    Nor Azlina says:

    haha.betul dah tu

  18. Avatar
    Nor Azlina says:

    sambil taip entri pun boleh sangat nii

  19. Avatar
    Nor Azlina says:

    jangan sampai tergeliat lidah sis

  20. Avatar
    Nor Azlina says:

    ehehehe.. takpelah.

  21. Avatar
    Nor Azlina says:

    sambil taip entri pun bolehh.Lagi sedap..,lagi banyak idea datang..

  22. Avatar
    Nor Azlina says:

    betul tuu

  23. Avatar
    Nor Azlina says:

    woooww.. lagi dasatt ni..

  24. Avatar
    Nor Azlina says:

    wahh..kalo macam tu.Boleh la order..hikhikhik

  25. Avatar
    Nor Azlina says:

    kita pon baru tau jugak.. memang sedap

  26. Avatar
    Nor Azlina says:

    bagus.. gantikan dengan junk food

  27. Avatar
    Nor Azlina says:

    betul betul betul.. kekenyangan kerepek agaknya

  28. Avatar
    Nor Azlina says:

    itu kerepek masin namanya..hahaha..

  29. Avatar
    Nor Azlina says:

    silap silap dengan balang boleh lesap ya

  30. Avatar
    Nor Azlina says:

    ok..beress.Fresh gitew..

  31. Avatar
    Nor Azlina says:

    adeiiii,, rasa macam nak makan kerepek je bila nani cakap mcmni..hihihihi

  32. Avatar
    Nor Azlina says:

    kerepeek habis dulu dr cita.. heee

  33. Avatar
    Nor Azlina says:

    woww! hebat bro.. semua pandai nii.. jangan terangkat kuali nanti..hehhe

  34. Avatar

    sedapp ni mkn sambil tgk tv..habis sebekas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *