Alhamdulillah.. 15Oktober tepat jam 6.30petang ,Muhammad Arif Furqan dilahirkan secara normal.Syukur kepada Allah, Baby yang dinantikan iaitu baby boy allah izinkan jua.Boleh baca dekat sini >> TANDA TANDA MENGANDUNG BABY LELAKI

Sepanjang tempoh kehamilan Furqan,alhamdulillah..amat mudah.Sehingga sering terlupa bahawa ina ni pregnant ke tidak.Kalo rasa waswas tu, ina p toilet dan menggosok gigi. Sebab nurse di klinik berpesan pada ina.. (jika masih ada rasa LOYA tekak,bermakna baby masih ada lagi..)Alkisahnya,9bulan kehamilan tanpa sebarang morningsickness.Ina lasak juga,aktif lakukan boxing tiap pagi..ehehehe.Ni, kalo sape macam macam dengan ina, siap dia!

tanda mengandung baby boy,alahan mengandung,tiada alahan mengandung
furqan 3bulan
pembawakan semasa mengandung,suka memasak dan bisnes
Furqan 1 Tahun

aktiviti sepanjang mengandung BABY BOY..Dibawah ni, semua ina buat sendiri dan jual.Ehehehe..But, sejak baby membesar dengan Bijak ni. Apapun tak boleh sudah… Sobbb.Sangat sedih.Jadinya, ina blogging secara sepenuh masa.

Pizza .jpg
Bun sosej .jpg
roti .jpg
roti pintalan kasih

Okay, sebenarnya dalam kepala Ina ni dah tingtong.No idea untuk menulis.Tapi korang boleh la baca kisah kisah sepanjang kehamilan ina disini ya

Trimester 1 > Kehamilan Kali ke 3

Pengalaman dan TANDA TANDA mengandung BABY BOY

9 thoughts on “Pembawakan Budak semasa Mengandung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!