lifestyle

Pembawakan Budak semasa Mengandung

Alhamdulillah.. 15Oktober tepat jam 6.30petang ,Muhammad Arif Furqan dilahirkan secara normal.Syukur kepada Allah, Baby yang dinantikan iaitu baby boy allah izinkan jua.Boleh baca dekat sini >> TANDA TANDA MENGANDUNG BABY LELAKI

Sepanjang tempoh kehamilan Furqan,alhamdulillah..amat mudah.Sehingga sering terlupa bahawa ina ni pregnant ke tidak.Kalo rasa waswas tu, ina p toilet dan menggosok gigi. Sebab nurse di klinik berpesan pada ina.. (jika masih ada rasa LOYA tekak,bermakna baby masih ada lagi..)Alkisahnya,9bulan kehamilan tanpa sebarang morningsickness.Ina lasak juga,aktif lakukan boxing tiap pagi..ehehehe.Ni, kalo sape macam macam dengan ina, siap dia!

tanda mengandung baby boy,alahan mengandung,tiada alahan mengandung
furqan 3bulan
pembawakan semasa mengandung,suka memasak dan bisnes
Furqan 1 Tahun

aktiviti sepanjang mengandung BABY BOY..Dibawah ni, semua ina buat sendiri dan jual.Ehehehe..But, sejak baby membesar dengan Bijak ni. Apapun tak boleh sudah… Sobbb.Sangat sedih.Jadinya, ina blogging secara sepenuh masa.

Pizza .jpg
Bun sosej .jpg
roti .jpg
roti pintalan kasih

Okay, sebenarnya dalam kepala Ina ni dah tingtong.No idea untuk menulis.Tapi korang boleh la baca kisah kisah sepanjang kehamilan ina disini ya

Trimester 1 > Kehamilan Kali ke 3

Pengalaman dan TANDA TANDA mengandung BABY BOY

You may also like...

9 Comments

  1. Avatar

    lain orang lain pulak masa mengandung kan..
    CR tak kahwin lagi n tak tahu la mcam mana kalau mengandung nti.hehehe

  2. Avatar
    Najah Mustapa says:

    alhamdulillah, semuanya selamat 🙂

    wow, sedapnya tngk gbr makanan tu.

  3. Avatar

    wow ina siap main boxing lgi… mmg lasak la…

  4. Avatar
    aina amin says:

    Sedapnye tengok roti tu. Saya dulu morning sickness masa bulan puasa. Fuuhh…lembik badan.

  5. Avatar

    insyallah.. nanti jgn lupa ajak akk dtg ya

  6. Avatar

    haah kak…. tgk lam youtube jee

  7. Avatar

    najah boleh cuba buat..ade resepi kak dah bg

  8. Avatar

    lagi mencabar.. penuh ke puasasa?

  9. Avatar
    Najah Mustapa says:

    baik akak! hehehe. memang teringin nak cuba buat 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *