lifestyle

SEEngapore Roaring Time dengan Traveloka Promo Code

SEEngapore Roaring Time dengan Traveloka Promo Code

Bosan dengan percutian dalam Negara? Apakata Sesekali nikmati percutian ke Kota Singapura pula.Walaupun  ia satu Bandar yang Kecil.Tetapi terdapat banyak tempat yang menarik untuk di lawati serta budaya hidup patut diterokai.

Antara tempat yang menarik untuk dikunjungi ialah Gardens Bay The Bay,National Orchird Garden,Singapore Zoo,Universal Studio Singapore dan lain-lain tempat.
 
Bercuti di Singapore/Singapura,singapore,Tempat menarik di Singapore
Seengapore Promo Code With Traveloka
 

NIGHT SAFARI SINGAPORE

Bagi yang mempunyai anak-anak,salah satu tempat yang patut korang terokai bersama anak-anak ialah Night Zoo Safari.Night Zoo Safari merupakan salah satu tarikan pelancong yang paling popular di Singapura. .Zoo yang kini menempatkan lebih daripada 2,500 haiwan yang mewakili 130 spesies , di mana 38% adalah spesies terancam . Safari Malam diuruskan oleh Wildlife Reserves Singapore , dan sekitar 1.1 juta pelawat melawat safari setiap tahun.Pelawat boleh menaiki trem yang disediakan oleh pihak zoo.
 
Haiwan disini tanpa kurungan palang besi dan sangkar.Yang mana haiwan tersebut bebas bergerak kemana sahaja.Tetapi korang jangan risau, haiwan dipisahkan daripada pengunjung dengan halangan semula jadi, daripada sangkar, sama dengan Zoo Singapura ‘s konsep terbuka . Daripada sangkar – sangkar seperti penjara menegak , lembu lembu diletakkan di seluruh taman untuk mengelakkan haiwan berkuku daripada memindahkan satu habitat ke tempat lain. Ini adalah lembaran logam seperti gril dengan jurang yang cukup lebar untuk kaki haiwan. Kambing telah direka bentuk untuk kelihatan seperti sungai dan sungai untuk membolehkan kucing memancing dan servis dipamerkan di kawasan terbuka, dan wayar panas direka untuk kelihatan seperti ranting untuk menjaga haiwan dari sempadan kandang mereka.

 

Tempahan di APP Traveloka

 

 
Install App Traveloka,percutian,Tempat menarik untuk bercuti,Bawa anak-anak bercuti
 


Tak tahu kat mana nak tempah tiket perjalanan korang? Jangan panik yea.Traveloka mampu selesaikan masalah percutian.Korang boleh menempah dengan Traveloka sekarang di app mahupun website.Disamping itu,Traveloka juga menawarkan diskaun hebat dengan RM50 flat rate discount untuk penerbangan pergi-balik dari mana-mana lapangan terbang di Malaysia ke Singapore dengan menggunakan Traveloka samada melalui laman web atau aplikasi dengan menggunakan kupon GOSG

 

 

Cara Menempah Melalui APP TRAVELOKA


1.Download sekarang app TRAVELOKA di app store

2.Cari dan tempah penerbangan di laman web atau Traveloka App

3.Pilih kaedah pembayaran

4.Klik Guna pada laman pembayaran

5.Masukkan kod kupon dan tekan Guna. Contoh : GOSG

6.E-tiket akan dihantar ke Traveloka App dan alamat emel

Tertakluk pada terma dan syarat

 

1.Promosi diskaun RM50 untuk penerbangan pergi-balik dari mana-mana lapangan terbang di Malaysia ke Singapura dalam satu ID Tempahan.

2. Sah untuk semua syarikat penerbangan dan tempoh perjalanan.

3. Sah untuk tempahan yang dilakukan menerusi Traveloka App dan di laman web Traveloka

4. Kupon penerbangan hanya sah untuk satu kali penggunaan dalam tempoh promosi.

5.Promosi ini tidak sah digunakan dengan promosi/diskaun lain atau digabungkan dengan diskaun lain.

6.Promosi ini hanya sah untuk transaksi yang dilakukan dalam MYR.

7.Kupon ini tidak boleh ditukar ganti dengan wang tunai atau dibayar balik dengan wang tunai.

8. Traveloka berhak pada bila-bila masa untuk menyenaraihitamkan pelanggan yang dikenalpasti melanggar terma dan syarat promosi atau menyalahgunakan kupon, daripada menggunakan kupon Traveloka pada masa akan datang.

9. Kupon yang disalahguna ditakrif sebagai sebarang acara yang Traveloka percaya penggunaan kod kupon adalah disebabkan kesilapan, penipuan atau dilakukan untuk tujuan keuntungan komersial.

10. Pengeposan kod kupon Traveloka di laman web pihak ketiga yang bukan untuk penerima yang dimaksudkan adalah dilarang dan dianggap melanggar terma dan syarat Traveloka.

Traveloka berhak untuk menghentikan promosi yang dikenal pasti telah melanggar terma dan syarat Traveloka.

11. Traveloka tidak akan bertanggungjawab untuk menawarkan penggantian bagi diskaun atau kod kupon yang terbatal, atau kod kupon yang digunakan dengan cara yang tidak wajar sama ada kerana penipuan atau isu teknikal.

12. Dengan menyertai kempen promosi ini, pengguna bersetuju untuk menanggung kerugian sepenuhnya dan membebaskan Traveloka dan sekutunya dari semua liabiliti, kerugian, ganti rugi, tuntutan (termasuk tuntutan pihak ketiga) dan tindakan yang berpunca dari penerimaan, pemilikan, penggunaan atau penyalahgunaan kupon atau penyertaan promosi promosi termasuk, tanpa batasan, kecederaan, kematian, dan kerosakan harta benda.

13.Traveloka berhak untuk mengubah terma dan syarat atau membatalkan sebarang promosi pada bila-bila masa tanpa notis awal.

14.Pilih penerbangan dan gunakan kupon kod “GOSG” sewaktu pembayaran.

15. Pilih hotel yang mempunyai diskaun 20% dari harga asal daripada senarai hotel yang terlibat

16. Tempoh tempahan: 1 September hingga 30 September (Subject to change)

17. Tempoh Perjalanan: Anytime

Menarik ke tidak tawaran ini? Tawaran Potongan tempahan hotel sehingga 20% di Singapore, tiada kupon diperlukan.

Tiket dah ada..,mengenai penginapan jangan panik pula yea.Traveloka juga turut menyediakan pilihan penginapan di laman web.

Jadi..,apa tunggu lagi? Jangan lepaskan peluang ke SEEngapore dengan menggunakan Traveloka Promo Code! Tempahlah sekarang dengan Traveloka ke SEEngapore . Jangan lepaskan peluang ke SEEngapore dengan menggunakan Traveloka Promo Code!

You may also like...

1 Comment

  1. Avatar

    Best way torela is travel !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *