susu untuk ibu menyusu,susu untuk ibu hamil,susu kambing untuk mengandung
lifestyle,  parenting

Syoknyaa.. Penghantaran Pantas dengan LAZZ Delivery

Assalamualaikum..

Penghantaran Pantas Dengan LAZZ delivery | Sudah memasuki 2 tahun Ina menyusukan Furqan.Ehem,sebenarnya semasa mengandung lagi,sudah berniat ingin menyusukan anak sehingga 3 tahun usianya.Dan sehinggalah Furqan mencecah usia 2 tahun ketika entri ini di tulis,susu badan masih lagi banyak.Allah kabulkan jua hajat ina terdahulu,alhamdulillah.Rezeki anak masih ada..

Kenapa Perlu Berhenti menyusu? Ketika anak memerlukan..

Ohh,yang ni Ina paling tidak suka.Ada segelintir ibu-ibu memaksa supaya Ina stop menyusu anak,sebab faktor usia Furqan sudah memasuki usia 2 tahun.Tetapi bagi Ina sendiri,buat ape nak stop menyusu badan.. sedangkan susu masih banyak.Sehinggakan breast masih mengalami bengkak susu.

Ada pula friendlist Ina di socmedia,gara-gara stop menyusu badan secara mengejut di saat susu badan masih meriah mengeluarkan hasilnya.Sudahnya,ia terpaksa menerima apa yang telah dilakukan itu dahulu.Breast nya mempunyai ketulan,beberapa kali berulang ke hospital bagi melakukan proses checking breast samada kanser atau sebaliknya.Dan akhirnya,breast menjadi ketulan kehitaman serta terpaksa melakukan pembedahan kecil bagi membuang ketulan tersebut.Allahuakbar! Kisah ini menjadi pengajaran kepada Ina,supaya menyusukan anak dan stop jika susu betul-betul kering dan usia anak meningkat ke usia 3 tahun seperti yang ina niatkan terdahulu.

Tingkatkan Penghasilan Susu Badan dengan LAZZ Susu Kambing

Walaupun susu badan masih meriah,tetapi tak naklah susu badan tu cair jer.Anak asyik berkepit jer taknak lepas untuk menyusu.Lagi susah untuk Ina melakukan sebarang kerja rumah ni haa.Satu pun tak jalan kerja,waktu terbuang begitu sahaja.

Setelah memikirkan penyelesaian kepada masalah susu cair yang menyebabkan anak sering tak puas menyusu.Akhirnya,barulah teringat kawan-kawan Mohaszue dan Mas Saari   

Mereka pun penggamal LAZZ Susu Kambing ni,terus ina google cara order macam mana.Dan jumpalah website untuk penghantaran susu ni.

Servis Penghantaran LAZZ Susu Kambing Pantas!

Bagi mendapatkan stok Lazz Susu Kambing ni.Pergi laman web www.Lazzdelivery.com   dan beberapa minit kemudian,agen berhampiran kita akan terus menghubungi pelanggan.Ermm,pada mulanya kan.. agak terkejut lah juga sebab selepas isi form di website tersebut ada call masuk.Ingatkan siapa,rupanya agen LAZZ Susu Kambing.Lega~

cod LAZZ susu kambing cepar,penghantaran agen pantas LAZZ Susu Kambing
Agen Kuantan Lazz

Yay! Seperti apa yang di beritahu tadi,penghantaran sangat pantas.Isi borang kat website Lazzdelivery.com petang tu juga pada hari yang sama dapat menikmati minum petang dengan secawan LAZZCafe iaitu minuman kesukaan ina (kopi addict) dalam masa yang sama membantu dalam menghasilkan susu yang pekat serta berkualiti.

Korang jangan risau,LAZZ Cafe ni tak sekuat minuman cafe yang diluar sana kerana biji kopi ia dipanggang terlebih dahulu bagi mendapatkan hasil terbaik.Dan paling best, urin tidak berbau! Hahahaha~~

Dalam masa yang sama,LAZZ Cafe ni tidak mempunyai kandugan kafein yang tinggi.Pewarna dan gula tambahan..

Menawarkan 3 Perasa LAZZ Susu Kambing

lazz susu kurma,jenama susu kambing,Susu LAZZ untuk anak-anak,LAZZ mempunyai 3 perasa pilihan

LAZZ Susu Kambing menawarkan 3 pilihan perasa iaitu LAZZ KURMA,LAZZ CHOCO dan LAZZ CAFE.Setiap perasa sudah semestinya mempunyai peminatnya tersendiri.Termasuklah anak-anak ina,Furqan pula selain menyusu badan dia juga suka minum LAZZ Choco di dalam cawan.

LAZZ Cafe selamat untuk ibu menyusu

Ini antara favourite Ina.Ina kan penggemar kopi,tapi dalam masa yang sama perut sangat-sangat sensitif apabila minum kopi.Iyerlah,perut pedih lah,jika silap pilih minuman berkafein ni.Tetapi LAZZ Cafe ni sesuai dengan perut Ina yang gastrik tu.Ini kerana di dalam LAZZ Cafe ni terdapat buah KURMA.Hahh~ hebat bukan? Sambil ketagih cafe,boleh pula merawat perut yang sensitif dan juga membantu perbanyakkan lagi susu badan.Ehhh,orang yang tak menyusu pun boleh jer minum produk keluaran dari LAZZ Susu Kambing ni yer. Ada 3 pilihan perasa,pilih jer mana nak..

Erkk, LAZZ Choco dah habis.Rasanya nak repeat order lagi ni untuk anak-anak.Sebab mereka ni Ina sediakan sebanyak 3 kali dalam sehari minuman choco ni.Yang paling best bagi anak-anak,habis jer secawan LAZZ Choco.. terus sendawa kekenyangan lagipun ada tambahan KURMA dan koko.

susu kambing sedap,

Bila packaging macam ni,dalam sachet.Ia begitu memudahkan kerana dah tak payah lagi nak sukat berapa sudu untuk dibancuh.Untuk pengetahuan korang,perasa lain seperti LAZZ Kurma dan LAZZ Cafe juga boleh didapati didalam packaging baru iaitu Omar dan Hana dalam bentuk Sachet.Mudah di bawa kemana sahaja.

cara mendapatkan LAZZ Susu Kambing

LAZZ DELIVERY,jenama susu kambing

Pergi ke website : http://www.lazzdelivery.com/

Facebook : https://www.facebook.com/lazzsusukambing/

Instagram : https://www.instagram.com/lazzsusukambinghq/

Nor Azlina

Penulis sepenuh masa dalam masa sama juga Seorang ibu yang mempunyai 3 cahaya mata yang aktif dan bijak membesar.Juga seorang isteri yang positif.Suka mengambil gambar dengan menggunakan kamera Sony Alpha dan berkongsi pendapat dan pengalaman melalui ruangan blog.Amat tertarik tentang kecantikan.Sebarang pertanyaan Email : norazlina181@gmail.com

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *