Youtuber,cara nak naikkan views di youtube,jana pendapatan dengan youtube

Youtube Oh Youtube!

Youtuber | Dari mana nak mula ek entri ni? Tapi yang pasti bukanlah Ina ni youtuber.Cukuplah sekadar dengan dunia blogging. Berbalik Tentang youtube lah. Ada orang buat suka-suka video.Ada yang nak mencari pendapatan melalui platform youtube dengan menjadi youtuber. Nak jadi YOUTUBER? Dunia sosial media kecoh apabila dikejutkan dengan berita Dato’ Aliff Syukri dapat income …

Urutan Buang Angin di kawasan Kepala

view meningkat Lama betul ina tak buat rakaman di youtube ni tau..Lama sangat-sangat.Petang semalam,tiba-tiba nak intai akaun youtube.Sekali tengok..,boleh cecah sehingga 1000 view bagi tutorial ini sahaja.Tutorial lain takde banyak camni. Kalau korang nak tau kan..ina memang suka sangat lakukan tutorial mengenai kesihatan iaitu urutan.Ina belajar dari youtube juga ni ilmu tentang urutan.Tetapi ada juga …