dettol wipes,dettol pencuci lantai

Kekal Sihat dan di lindungi sepanjang bulan Ramadan dengan DETTOL |

Buat pertama kali pertama nak mencuba anti bakteria proskin dari DETTOL yang terbaru ni.Biasa beli untuk kegunaan semasa berpantang jer bagi penjagaan diri semasa berpantang.Dengar cerita produk Dettol ni bagus dalam perlindungan dan menghapus daripada kuman dan bakteria bagi melindungi keluarga. Amalan kebersihan dapat membantu melindungi keluarga anda daripada 100 jenis kuman yang berbahaya Setiap …

Susu Tepung Rumusan anak langkah 3 dari 1-3 tahun,susu tepung,anak-anak minum susu

Nak Produk PERCUMA?

Zaman sekarang ni,mana ada barangan PERCUMA lagi kan? Tetapi di laman web Home Tester Club,korang boleh dapatkan produk secara percuma! Ada skincare,supplement dan juga penjagaan diri. Home Tester Club Malaysia Dulu ternampak iklan Home Tester Club di laman sosial media Facebook.Terus Ina Sign Up sebagai ahli.Nak dapat produk secara PERCUMA,mestilah kena daftar terlebih dahulu.Jika tak …

Bird nest,kinohimitsu,berapa peratus kandungan bird nest

Kinohimitsu Snow Lotus Bird Nest

Lama tak cerita mengenai supplement kan di blog ni? Kali ini Ina telah mencuba Kinohimitsu Snow Lotus bird nest .Alhamdulillah,banyak perubahan terhadap kesihatan apabila mengamalkan bird nest ni. Kinohimitsu Snow Lotus Bird Nest Disebabkan sebelum ini pernah mengamalkan bird nest.Kini Ina bertukar kepada brand Kinohimitsu pula.Salah satunya ia mudah didapati di drugstore iaitu Guardian. Pasal …

Gel Mandian Enchaunteur PARIS ADORE Yang Menenangkan

Assalamualaikum.. Wangian berupaya menghidupkan suasana dan menenangkan jiwa. Menikmati belaian lembut sewaktu mandi bagi menghilangkan tekanan dan kesibukan sepanjang hari, merupakan rutin harian yang wajib diamalkan para wanita. Sebaik sahaja anda menjejakkan kaki di bawah pancuran bilik mandi, sentuhan gel mandian beserta wangian yang menyerap lembut memberikan ketenangan minda dan jiwa menjadikan setiap saat waktu …

susu untuk ibu menyusu,susu untuk ibu hamil,susu kambing untuk mengandung

Syoknyaa.. Penghantaran Pantas dengan LAZZ Delivery

Assalamualaikum.. Penghantaran Pantas Dengan LAZZ delivery | Sudah memasuki 2 tahun Ina menyusukan Furqan.Ehem,sebenarnya semasa mengandung lagi,sudah berniat ingin menyusukan anak sehingga 3 tahun usianya.Dan sehinggalah Furqan mencecah usia 2 tahun ketika entri ini di tulis,susu badan masih lagi banyak.Allah kabulkan jua hajat ina terdahulu,alhamdulillah.Rezeki anak masih ada.. Kenapa Perlu Berhenti menyusu? Ketika anak memerlukan.. …

trampoline,untuk anak anak suka melompat,dewasa workout

Bila Sofa mama patah,Mama Gantikan dengan Trampoline untuk anak-anak Melompat

Assalamualaikum.. Sejak kebelakangan ini,anak-anak semakin aktif.Tak larat dah melayan karenah mereka.Maklumlah mempunyai 3 orang anak.Kadang-kadang,stress juga.Dan terkini,sofa rumah pula yang patah.Adeii~ nak masuk tahun baru ni.Anak nak sekolah,boleh pula sofa patah. Di sebabkan anak-anak ina yang suka melompat ni.Makanya,ina belikan mereka trampoline.Ahaks!! Jimatlah sedikit duit. Semua boleh guna jika teringin nak melompat tu hah.Dewasa pun …

jus beetroot,beetroot powder,minuman kesihatan

Minuman Seisi Keluarga Beetroot Powder JoyMix

Nak tanya lah korang yang selalu workout ataupun berzumba,berjogging atau sebaliknya.Adakah korang turut sama menjaga pemakanan sihat? Ermm,mesti janggal pula kan jogging dan workout gila-gila tetapi tak jaga pemakanan.Gila bunyi nya nihh. Tetapi bila korang dah rajin workout mahupun berjogging,secara automatiknya.Pemakanan juga korang akan turut terjaga. Seperti ina sendiri,walau  tak mengamalkan diet yang ketat.Tetapi adalah …

profile blogger,portfolio blogger,contact me

Penulis Sepenuh Masa

Assalamualaikum .. Saya adalah owner kepada blog nurimanqhaisara.com ini. Agak bercelit lidah nak menyebut mahupun untuk mengingati blog ini., Betul tak korang? Ehh, alah.Jangan tipu .. baik jujur ​​k. Tapi bagi ina sendiri.Ia adalah satu-satunya blog yang boleh diibaratkan seperti nyawa ina sendiri.Ehehehe .. BLOG USIA Blog ni asalnya dari tahun 2013 lagi.Masa tu, memang …

Bila Client Repeat Review di BLOG

Assalamualaikum..Harini nak bercerita mengenai client berpuashati dengan khidmat yang ina tawarkan di blog.Iaitu advertorial,collaboration dan sponsorship di blog nurimanqhaisara.com..Ehehehe. Alhamdulillah,segala puji bagi Allah.Dalam ina di uji kesihatan sekeluarga (demam,batuk,selsema dan sakit mata) Allah hadirkan juga rezeki bersama anak-anak ina. CLIENT CONFIUS DENGAN STATUS INA Client kadang kala confius kot.Samada ina ni sudah berkahwin atau belum..hihi.Ermmm,nak …

blogger dan kamera,product review

Blogger,PR Dan Collaboration

Netizen Suka Tafsir Seseorang Terlebih Dahulu Sebelum Mendekati Heyyy,ramai yang telah salah beranggapan tau.Kesian Ina tau..Hahaha.Tanya salah,tak tanya kang,jadi kemurungan pula.Tetapi apabila soalan ini di suarakan di Wall Facebook peribadi ina sendiri.Mungkin ada yang beranggapan ina ni nak kejar Job semata sebagai blogger.Ohhh,TIDAK!! Itu bukanlah diri Ina tau.Hahha. Rasanya,ini lah satu-satunya post peribadi yang lantang …