product review,sponsored post,sponsorship,collaboration blogger

Elak kulit kusam | Amalkan tips kecantikan (rutin penjagaan) wajah ini

Assalamualaikum Terpanggil untuk menulis tips ini.Tips bagaimana ingin dapatkan kulit bersih dan tidak kusam. Sebenarnya,nak dapatkan kulit bersih bebas jerawat mudah aje.Semua bermula dari sikap kita,samada malas atau rajin untuk membelai kulit setiap hari.Jika rajin,dapatlah memiliki kulit flawless bak kulit tomato ni.Tetapi jika sikap malas lebih menguasai diri,blackhead dan whitead ada di muka.Janganlah pula merungut..ehhehe. …

mudah bersalin cara islam,petua mengadnung dan bersalin

Amalan Minum Milo di Campur Marjerin Bagi Mempercepatkan Proses Bersalin

Assalamualaikum.. Kecoh semalam di wall facebook.Ramai yang share dan VIRAL kan kisah ibu mengandung dengan pelbagai amalan bagi mempercepatkan proses bukaan serviks. Huuuh? Seram kan. Ada yang logik dan tidak logik amalan tersebut. AMALAN MINUM AIR MILO DICAMPUR MARJERIN Hah,ini lah yang paling pelik sekali.Tetapi ada sesetengah ibu mengandung sanggup mengamalkan. Hahaha..termasuklah ina sendiri.Kikiki.. Walau …

Mesti Mempunyai Kerajinan Untuk SIHAT!

Assalamualaikum..   Agak lama sangat tak minum air jus buah-buahan ni.Kali ini,setelah lama Kami laki bini tinggalkan minuman ini.Maka,kami mula lagi.Hihihihi.Beetroot ni jika tak silap agak mahal sedikit.Berbanding buah lemon.Lemon pun dah dijual pada harga RM 1 sebiji tau.Huhuuhu.Alasan jer kan? Walhal ina malas sangat hasilkan jus buah-buahan ni.Pelbagai alasan lah yang keluar.Ekeekkeke..  CABARAN MENGHASILKAN …

Ways To Fund For FREE CONDOMINIUM

Ways to fund for free condominium Are you thinking of buying a condominium? Or even upgrading from smaller apartment in Pasir Panjang? You have probably met few real estate agents notifying you to buy your dream house for free back then. Now, with the technology advance, you will be able to see some of the …

Cara Bagaimana Memiliki Perut Yang Kempis

Ya allah!!! Tension betul lah..,perut dah mula buncit ni.Ramai yang sangka aku pregnant 5 bulan.Haaaa!! Stress nya.. Boleh kemurungan tau tak.Malu lah nak berhadapan dengan orang ramai ni.Semua orang tegur aku ni pregnant.     Okayy..,pernah tak korang alami situasi ni skearang? Ermm..,nak tahu tak macam mana petua atau tips bagi mendapatkan perut ramping bak …

3 Ways To Make Sure a Small Space Feel Bigger

There are many properties for sale in Singapore, such as landed property in Sentosa, HDB flats in the Central Business District, and condominium in Hougang. The advantage of buying a landed property is that you will have a bigger space, but a landed property can be really expensive and unaffordable, especially for young working adults. …

Tukar Gearbox Mesin Basuh

Jumaat yang lepas,baru selesai segala kemelut yang melanda hidup ina sekeluarga.. iaitu hampir sebulan lebih kot.Mesin basuh rosak. Ohh…ya,sebelum terlupa.Macam mana ina tau mesin basuh ni rosak yer? ada sisa-sisa sabun bertepek di pakaian.Hairan juga ina masa ni..,ingatkan tisu ke ape yang terlekat di pakaian.Rupanya..,sabun serbuk. Al-kisahnya.. mesin basuh tu berbunyi bila di gunakan.Hmmm…,pada mulanya..,memang …

Block Iklan CPC Rendah Dan Dapatkan Iklan CPC Tinggi

Hai,seperti dijanjikan.Hari ini..,baru ina mempunyai kesempatan masa untuk entri kali ini.Mungkin ada yang sedang mencari tips bagi naikkan earning di Google Adsense kan? Ina sebenarnya pun masih baru dalam Google Adsense ini,tetapi nak juga berkongsi tips apa yang ina setting di akaun Google Adsense dan telah pun menunjukkan hasil. Baca artikel lain : RPM page …

RPM Di akaun Google Adsense Mencanak!

Pagi tadi,selepas Ina update Entri VIRAL : Makcik TikTok. Terasa macam nak check jer Adsense Ina.Apa khabar agaknya erkk. Sebelum ni memang Ina tidak kisah langsung mengenai Google Adsense. Tetapi sejak rakan-rakan update status di Facebook katanya,earning mereka semakin meningkat dan boleh Cashout.Terus berkobar ina ni haa.. Ohh,sebenarnya.Earning nak layakkan diri Ina untuk Cashout Google …

Cara Dapatkan Matched Content Di Blog

Sudah memasuki 2 hari.Blog Ina sudah mempunyai Matched Content.Ehehehe.. Entah kenapa tiba-tiba nak jenguk account adsense. Sebelum ni,ina tak kisah pun.Adsense tu ada atau tidak.Ehehe.Buat pun ikut syarat.Suka suki gitu..huhh.Memang tak pernah lagi merasa income dengan adsense ni.Sebab memang tak pernah langsung berharap.Cuma yang berharap  income dari review produk sahaja.Huhuhu..Sedih kan? Em..tapi tu lah.Memang tak …