mudah bersalin cara islam,petua mengadnung dan bersalin

Amalan Minum Milo di Campur Marjerin Bagi Mempercepatkan Proses Bersalin

Assalamualaikum.. Kecoh semalam di wall facebook.Ramai yang share dan VIRAL kan kisah ibu mengandung dengan pelbagai amalan bagi mempercepatkan proses bukaan serviks. Huuuh? Seram kan. Ada yang logik dan tidak logik amalan tersebut. AMALAN MINUM AIR MILO DICAMPUR MARJERIN Hah,ini lah yang paling pelik sekali.Tetapi ada sesetengah ibu mengandung sanggup mengamalkan. Hahaha..termasuklah ina sendiri.Kikiki.. Walau …

baby,Petua dapat baby boy

Ujian Allah..Mengandung dan Bersalin

Hai… masih di ruangan pengalaman.Kali ini,Ina nak berkongsi kisah pengalaman ina bersalin.Tujuan adalah untuk kenangan bersama generasi ina.Muahahahha..Dan khas kepada pembaca yang terjumpa entri bersalin.Yup,ikutkan ini adalah pengalaman bersalin yang orang boleh kategorikan sebagai ‘Nightmare’ lah juga. Alahan.. Yup..,kali ini.Mengandungkan anak yang nombor 3 sangat mudah.Takde langsung alahan.Kandungan pertama dan kedua amat teruk alahan mengandung.Sehinggakan …

Sebab Kenapa Aku Serik Mengandung

Hmm…bila tertengok status rakan-rakan yang melintas di wall facebook.., orang duk timang baby.Terdetik pula di hati Ina nak juga.Ehehehe..Rasanya,itu semua fitrah wanita dan juga seorang ibu. Haihh..bila di fikirkan,eh.Seronoknya.Dapat main baby..yang masih berbau harum lagi tu.Fresh dari perut baru keluar. Pastu pula bau muntah..sedap ape.. ehehehe. Masham masham.. hahaha. Kemaruk sangat kan nak ada baby …