kesihatan, sakit kepala, urutan

Urutan Buang Angin di kawasan Kepala

view meningkat

Lama betul ina tak buat rakaman di youtube ni tau..Lama sangat-sangat.Petang semalam,tiba-tiba nak intai akaun youtube.Sekali tengok..,boleh cecah sehingga 1000 view bagi tutorial ini sahaja.Tutorial lain takde banyak camni.

Kalau korang nak tau kan..ina memang suka sangat lakukan tutorial mengenai kesihatan iaitu urutan.Ina belajar dari youtube juga ni ilmu tentang urutan.Tetapi ada juga yang bertanyakan kepada ina,ina ni ada ambil kelas urutan ke? Heeee,,semuanya dari minat dan bosan sebenarnya.Maklumlah..housewife kan.. maka,terhasil lah youtube dan blog ini.

Setiap hari ina lakukan urutan kepada anak-anak dan suami.Suami lah orang pertama yang sudi offer diri.Heeee..mereka la yang jadi bahan ujikaji ina dalam massage. Kadang-kadang urut kaki suami,hilangkan kaki penat  dan tak lupa juga ina sediakan air rendaman kaki bagi menghilangkan bau kaki dan penat tu hilang.Semuanya bermula dari kaki..buang toksin orang kata selain urutan ni.

Urutan buang angin di kawasan kepala ini bermaksud..ina cuba lakukan urutan tersebut iaitu hanya fokus di bahagian kepala sahaja.Dan jika ada rezeki..,angin keluar dengan lancar.Kebiasaannya,akan sendawa dan kentut lah.Tapi kat video ini..tak keluar pula bunyi tu semua.. haiihhh.Macam tau aje ina nak wat rakaman yerrrk.Boleh tengok di youtube di bawah ya..




Pernah ina menyelesaikan kesakitan yang mak ina alami sejak dari zaman remaja.Kisahnya,mak ina ni terjatuh semasa muda dulu.Dan kesannya,sehingga kini..mak menanggung kesakitan.Sekarang ni,mak cakap..,mak sudah tak sakit lagi di bahagaian belakang badan itu. Alhamdulillah..syukur sangat. 

Selain urutan ini.. juga ina lakukan tutorial bagi urutan wajah.Bagi mengekalkan kesegaran wajah serta melancarkan peredaran darah di sekitar wajah.Bagus sebenarnya urutan ni tau..diri pun boleh jadi tenang. 


Okay.. setakat ini sahaja entri ina.Nantikan kemunculan youtube seterusnya dari ina. Ermm..,tak sabar betul nak tunggu webcam yang ina order tempoh hari tu.. ehehehehe.Lepas ni boleh lah ina hasilkan video tutorial banyak-banyak.. hiiii.Rakaman yang lebih jelas dan memuaskan hati semua penonton.Insyalllah.

Nor Azlina

Nor Azlina

Penulis blog tentang parenting dan lifestyle.Pengguna mirrorless camera Sony Alpha. Instagram @azlina6861

You may also like...

8 Comments

  1. Avatar

    good sharing ina..tq

  2. Avatar

    salam ina.
    bguihnya pandai mgurut ni..tp even pndai lg best klo org yg tolong urutkan,kan..hehe =p

  3. Avatar
    Nor Azlina says:

    wasalam..try n error.boleh la sikit sikit.

  4. Avatar
    Nor Azlina says:

    thanks sifu kakmim

  5. Avatar

    wah
    baru tahu kawasan kepala pun boleh urut untuk buang angin
    nice info dan video

  6. Avatar
    Mohd Adib says:

    Selalunya bila lepas kena urut mat kepala mesti kepala pun rasa ringan ja.. huhu

  7. Avatar
    Raydah says:

    good info here

  8. Avatar
    Emarieys says:

    thanks for sharing…suami ema selalu ada angin…balik kerja mmg dia akan minta urutkan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *